Jeugdtrainingsdag 2015

jeugdtraingsdag 2015

Afgelopen zaterdag 4 april was het weer zover: de jaarlijkse jeugdtrainingsdag. In alle vroegte werd het ontbijt klaargemaakt want om 8 uur zou het gezamenlijke ontbijt aanvangen. Ondertussen druppelden ook de eerste trainers binnen. De meesten liepen rechtstreeks richting de koffie, want laten we eerlijk zijn: 8 uur is geen tijd voor een honkballer.

Na het ontbijt, dank aan Timp & Simons, begon de warming-up. 55 jeugdspelers die onder leiding van Peter de benodigde oefeningen deden om de spieren los te maken voor de inspanningen die zouden volgen. Vervolgens werden de teams over de 6 stations verdeeld waar elk team een uur zou werken aan fielden, hoge ballen, slaan, honklopen, infield en outfield. Dit gebeurde onder leiding en instructie van de gasttrainers: Ron Giroldi, Rene Nieveld, Frank Koene, Lex Giroldi, Eric Stans, Frank Koot, Berry Nieveld, Sjors Janse Kok, Erik van Soest. Veel dank voor jullie inzet!

Na 2 uur trainer was daar de geheel verzorgde lunch, verzorgd door Newrest. Waarna in de middag nog 4 stations werden afgewerkt. Door de pupillen en aspiranten werd ter afsluiting een onderlinge wedstrijd, de honkballers tegen de softballers, gespeeld.

Na al dat harde werken kwam gelukkig Laurens aanrijden met de barbecue, vlees en salades. In een mum van tijd werd voor 70 man een maaltijd klaargemaakt. Met dank aan Slagerij Veenboer.
Moe maar voldaan vertrok iedereen weer naar huis. Menigeen zal eerste paasdag met spierpijn hebben doorgebracht.

Een reactie plaatsen