Vriendenclub

De vriendenclub van ODIZ Frogs heeft als doel om extra fondsen voor de club te werven. Met behulp van deze fondsen kan ODIZ Frogs toch blijven dromen van mooie, en kostbare, projecten die de club mooier maken.

Vriend worden?

Lid van de vriendenclub wordt u al met een bijdrage vanaf €25 per jaar. Gedurende uw lidmaatschap van de vriendenclub wordt uw naam (of een alternatieve tekst naar keuze) getoond op het grote Vriendenclub bord in de ODIZ Frogs kantine. Om lid te worden vult u onderstaand formulier in of stuurt u een mailtje naar Douwe Möhring op vriendenclub@odizfrogs.nl.

vriendenclub odiz frogs

Spaardoel

Waar spaart de Vriendenclub voor? De vriendenclub heeft als doel om veranderingen mogelijk te maken die binnen de regulieren inkomsten/uitgaven niet mogelijk zijn. Zo heeft de Vriendenclub bijgedragen aan de realisatie van de multifunctionele hal op het terrein van ODIZ Frogs.

Word vriend van ODIZ Frogs

Vul onderstaand formulier in om lid te worden van de ODIZ Frogs vriendenclub. Vul bij ‘bericht’ de gewenste tekst voor het Vriendenclub bord in de kantine in.