Vertrouwenscontactpersoon

Op de laatste algemene ledenvergadering hebben we kort toegelicht dat wij, als ODIZ Frogs, actief een preventief beleid willen voeren met betrekking tot (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Zeer verheugd zijn wij dat Agnes Bus zich beschikbaar heeft gesteld als vertrouwenscontactpersoon binnen ODIZ Frogs.

Agnes stelt zichzelf voor en licht kort haar functie toe:

Om het voor iedereen binnen een vereniging veilig te maken en houden, hebben vele clubs een vertrouwenscontactpersoon  binnen hun vereniging. Binnen Odiz heb ik me voor deze functie aangemeld.  Een vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten. De vertrouwenscontactpersoon is voor iedereen binnen de vereniging: sporters, ouders, trainers, toeschouwers, bestuurders, etc.
Mijn naam is Agnes Bus en ik ben de moeder van Kirsten, die speelt in het aspiranten softbalteam en Lars, die speelt in het aspiranten honkbalteam 2. Ik ben werkzaam als bewegingsagoog bij Cordaan, een zorginstelling in Amsterdam. Ik heb voor deze functie gymles gegeven op een middelbare school, waar ik tevens vertrouwenspersoon was.
Ik hoop dat ik nooit nodig hoef te zijn, maar als u ergens mee zit, schroom niet en bel, mail of spreek mij aan.

Agnes Bus
Agnesbus1@hotmail.com
0638132449

Klik hier om het preventief beleid van ODIZ Frogs in te zien.

Een reactie plaatsen