Uitslag en verslag Kalverhoektoernooi 2019

Een bouler speelt overal en altijd.

De zon; daar was geen klagen over. De regen viel, op één kort pittig buitje, ook wel mee, maar die wind…………. en dan vooral die rukwinden. Die vielen af en toe niet mee. Op verwaaide kapsels en een enkeling die moeite had met de harde wind ( ZuidWest 6), niet iedereen kan daar tegen. Er vielen fietsen om, een scooter lag op zijn kant waarvan de plastic bak achterop aan diggelen ging, maar desondanks bleef de sfeer prima.

Op de inschrijflijst van ON Tip stonden 36 equipes, maar er was 1 equipe dat dubbel had ingeschreven. Blijven er 35 over. Een oneven aantal, wat zou inhouden dat er een vrije ronde in het systeem viel. Toen 5 minuten voor tijd 1 equipe nog niet aanwezig was bleven er 34 equipes over. Kijk, dan is het niet zo erg als er een equipe niet komt opdagen.

Nu dan de winnaars van het Kalverhoektoernooi 2019. Wat waren ze trots en blij. Als trouwe spelers op de toernooien van Odiz Frogs was het nog nooit gelukt om als winnaar uit de bus te komen, behalve dan vandaag.

Glimmend van trots en blijdschap mochten zij de 1ste prijs in ontvangst nemen: Anneke van Bemmelen en Aert Keja van vereniging De Bouledozers. Hartelijk gefeliciteerd en tot volgend jaar op het Kikkertoernooi-Hemelvaartsdag 20 mei 2020, toch?

De nummers 1 t/m 14 vielen in de prijzen. De aanmoedigingsprijs ging naar Iwan en Monique Gard van de vereniging P.U.K.

Verder is een bedankje op zijn plaats voor de kantinebezetting; Marjo Duifs en Bep Exalto.

Voor inkoop prijzen en de Verkadetractatie die iedere deelnemer mee naar huis kreeg; Rietje Stoekenbroek. Groet en tot volgend jaar bij één van de Odiz Frogstoernooien

Elly Brouwer

Bekijk hier de volledige uitslag van het Kalverhoektoernooi 2019.