Jeugd heeft de toekomst bij Odiz Frogs

jeugdtrainingsdag

Op zaterdag 5 april 2014 organiseerde Odiz Frogs een trainingsdag voor de hele jeugd.

Voor zowel de kleinste honk- en softbal talentjes als aankomend senioren werd er op diverse stations specialistische training verzorgd. De dag begon met een gezamenlijk ontbijt en het maken van team foto’s. Nadat Peter Timp de volledige groep had voorzien van een warming-up konden de trainingen beginnen. Diverse trainers van Odiz Frogs en andere clubs waren opgetrommeld om training te geven op het gebied van gooien, vangen, slaan en fielden. Ook werd er geklokt hoe snel het eerste honk bereikt werd en hoe hard er gegooid werd.

Na de eerste twee blokken met gedetailleerde trainingen ging de zon volop schijnen en genoten de  jongste teams van hun uitgebreide lunch. Nadat iedereen had geluncht was het tijd voor de afsluitende training waarbij duidelijk zichtbaar werd dat in alle leeftijden technische verbetering te zien was. Bijzonder leuk was ook te zien dat in de tussenliggende pauzes de banden tussen de spelers en speelsters van diverse teams werden aangehaald en er naast het sportieve aspect van deze dag, ook veel lol gemaakt is.

De allerkleinsten konden zich heerlijk vermaken met een film of een spelletje bingo terwijl de honkbal en softbal junioren nog een onderlinge wedstrijd speelden, Raffie stak ondertussen de BBQ aan. Na een douche en schone kleding genoot iedereen van de laatste zonnestralen van de dag en een zeer goed verzorgde BBQ met heerlijke sauzen en salades.

jeugdtrainingsdag

Leuk om te horen was dat de trainers en begeleiders zeer tevreden waren over deze dag. Allen hebben elkaar beter leren kennen en hebben veel kennis opgedaan die zij kunnen gebruiken in hun wekelijkse trainingen.

De organisatie wil heel graag alle ouders, vrijwilligers, trainers, coaches, begeleiders en in het bijzonder ook alle sponsors en alle kinderen bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische dag! De organisatie is zeer enthousiast geworden en zit vol ideeën voor toekomstige jeugdevenementen. Houd de website van Odiz Frogs goed in de gaten!

Een reactie plaatsen