Prijsuitreiking Woensdagmiddagcompetitie

Op woensdag 14 juni vond de prijsuitreiking van de Woensdagmiddagcompetitie plaats. In plaats van het normale etentje wat we deden maakten we nu het restant van het etensgeld van vorig jaar op met een hapje en een drankje. Dat viel ook in de smaak. Het was bloedjeheet maar onder de parasols was het te doen.

Uitslagen
Het aantal gespeelde partijen verschilde nogal onderling. Bij de dames het minste verschil de beste had 62 partijen en de meeste gemiddeld 50 partijen. Bij de heren was dit verschil echt groot, de beste had 66 partijen en gemiddeld bij de heren ook 50 partijen.

Dames
Willy den Boer is 3e geworden, Bep Exalto was 2e en helaas was de winnares Nicky van Kreel afwezig in verband met een breuk in haar bekken. Zij had 37 gewonnen partijen +72 pnt, Bep ook 37 gewonnen met een + van 27 pnt en Willy met 30 winst en – 8 punten.

Heren
Klaas Bosman is met 54 gewonnen partijen met kop en schouder 1e geworden met 323 punten. De 2e plek was Cees Vonk met 37 winst en 134 punten. En Koos Janssen is met ook 37 winst maar met 75 punten 3e geworden.

Voor het nieuwe seizoen dat in oktober start moeten we toch met een iets andere punten verdeling komen.

Al met al was het een geslaagde middag en onze nieuwe voorzitter (Raymond de Castro) was op verzoek langsgekomen om kennis te maken en te horen wat er allemaal speelt. Belangrijkste punt, de rollen kunstgras die op de banen liggen. Hopelijk wordt dit spoedig opgelost.

Tot slot wil ik Rinus Dragstra bedanken voor de puntentelling.

Rietje Stoekenbroek