Wedstrijdprogramma, scheidsrechter- en kantinediensten

scheidsrechter kantinedienst

De eerste wedstrijd is inmiddels gespeeld en komend weekend barst het seizoen echt los. Dat houdt in dat er ook weer scheidsrechter- en kantinediensten gedraaid moeten worden. Laat de andere teams niet in de kou staan en zorg dat je er bent! Het overzicht voor de komende maand is hier te vinden.

Ingedeelde diensten

De afgelopen weken hebben de coaches/teammanagers van de teams lijsten gekregen waarop de diensten ingevuld konden worden. Dank aan de teams die deze lijsten ingevuld hebben geretourneerd. Van een aantal teams hebben we geen bericht ontvangen, hiervoor hebben wij de indeling verzorgd.

Het staat de teams en spelers vrij om diensten te ruilen maar de momenteel ingedeelde personen dienen te zorgen dat er een scheidsrechter- of kantinedienst aanwezig is.

Sportlink

De scheidsrechter- en kantinediensten zijn ook in je persoonlijk programma in de sportlink app te zien. Scheidsrechters staan er als plaatscheidsrechter in. Kantinediensten staan er als official scorer papier in.  Hoewel de naam verwarrend kan zijn zorgt dit ervoor dat je bij wijzigingen of afgelastingen van de wedstrijden automatisch een bericht krijgt via je telefoon.

Bekijk hier het speelschema en de ingedeelde diensten.

Een reactie plaatsen