Team-indelingen Odiz Frogs seizoen 2021

odiz frogs honkbal aspiranten kampioen

De voorlopige team-indelingen voor het komende honk- en softbalseizoen worden via de nieuwsbrief bekend gemaakt.

Als je geen nieuwsbrief ontvangt stuur dan een mail naar honkbalsoftbal@odizfrogs.nl om de indeling op te vragen. Mocht je je naam missen of een andere vraag hebben, neem dan contact op met Jantine Volmer en/of Eric Stans via honkbalsoftbal@odizfrogs.nl.

Na een abrupt einde van seizoen 2020, waarin de meeste teams toch een halve competitie hebben kunnen spelen, hebben de activiteiten even stil gelegen bij ODIZ. Echter, achter de schermen zijn we met het aankomende seizoen 2021 bezig geweest er vanuit gaande dat we in maart weer een normaal seizoen kunnen starten.

Het maken van teamindelingen is altijd lastig, aangezien je het nooit voor iedereen naar tevredenheid kan doen. Uitgangspunt is om iedereen zoveel mogelijk aan spelen toe te laten komen. Daarom zijn we ook blij dat we in 2021 een honkbal senioren 3 kunnen starten om de teams niet te groot te laten worden. Voor honkbal 3 wordt nog gezocht naar een trainingsmoment voor de winterperiode en een trainer. De buitentrainingen zullen honkbal 2 en 3 gezamenlijk afwerken in het nieuwe seizoen.

Het vinden van kader is elk jaar weer een opgave en daar wordt nog hard aan gewerkt. Voor onderstaande teams zoeken we het volgende:

Softbal dames 2: trainer/coach
Honkbal junioren: trainer/coach

Neem contact met honkbal en softball zaken als je hierin iets voor ODIZ Frogs wilt betekenen.

Jantine Volmer & Eric Stans

Honk- en softbalzaken ODIZ Frogs