Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ODIZ Frogs Lockdown Honkbal Quiz

29 mei 2020 | 20:00 - 22:00

Nu we door de Corona-crisis al een tijdje geen dingen meer kunnen ondernemen, geen wedstrijden mogen spelen, en we nog niet weten wanneer de kantine weer open kan, organiseren we een honkbalquiz waarmee je vanaf je eigen bank tegen andere teams kan strijden om de eerste plaats. De winnaar gaat naar huis (of eigenlijk: blijft thuis) met de enige echte ODIZ Frogs Lockdown Honkbalquiz bokaal! Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen er meerdere prijzen worden toegevoegd.

Laat zien dat jij echt het meeste weet over de door ons zo geliefde sport die we nu maar beperkt kunnen beoefenen. Gezellig met een aantal teamgenoten, je vrienden/familie of lekker fanatiek in je eentje op de bank. Neem gerust een hapje en een drankje, je weet waar het staat 😉

Hoe werkt het?

Je meldt je aan via onderstaand formulier. We vragen een minimale bijdrage van €2 als tegemoetkoming in de kosten. Mocht je de club nog harder willen steunen dan kan dat natuurlijk :).

Je ontvangt een paar dagen voor het evenement via email een link voor de livestream en de inlogcode om mee te kunnen doen met de quiz.

Tot de 29e!

Groet,
Dave & Cassie

 

Inschrijfformulier
Gegevens

Datum:
29 mei 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: