Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Volleybal @ Frogs

Schrijf je voor het toernooi via onderstaand formulier. Een welkomstdrankje is inbegrepen!

Game Night @ ODIZ Frogs

De feestcommissie organiseert Game Night op vrijdag 2 december om 20.00 uur. Doe jij ook gezellig mee? Schrijf je dan in via dit formulier.

Zaanse Winter Experience

ODIZ Frogs is aanwezig op de Zaanse Winter Experience in Sporthal Zaanstad Zuid. 13.00 tot 16.00.

Nieuwjaarsborrel ODIZ Frogs

ODIZ Frogs Zuiderweg 72, Wijdewormer

We nodigen u uit om samen met ons op het nieuwe jaar te proosten tijdens de ODIZ Frogs nieuwjaarsborrel. U bent welkom vanaf 19:30. We zien u graag daar!

Pubquiz

Schrijf je nu in voor de Pubquiz georganiseerd door Jop Rijksbaron en de feestcommissie. Ga jij als winnaar van de avond met de bokaal naar huis? Of doe je mee met de olympische gedachte en wil je genieten van de gezelligheid en een lekker drankje op de club? Meld je dan aan voor een plekje, […]

Spelletjesavond @ ODIZ Frogs

De feestcommissie organiseert Game Night op vrijdag 24 februari om 20.00 uur. Doe jij ook gezellig mee? Schrijf je dan in via dit formulier. Het eerste drankje en snacks zijn inbegrepen.

Klusdag ODIZ Frogs (NL Doet)

Het is weer tijd om het complex klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Verschillende schoonmaak-, reperatie en onderhoudswerkzaamheden zullen gedaan moeten worden. Vele handen maken licht werk dus zorg dat je er bij bent (ook als je maar een paar uurtjes beschikbaar bent)!

Algemene Ledenvergadering

Agenda - indien van toepassing is een link naar het betreffende stuk opgenomen opening mededelingen vaststellen agenda ingekomen stukken verslag kascommissie afmeldingen goedkeuring notulen ALV 2022 jaarrekening 2022 verslag en verkiezing kascommissie begroting jaarverslagen voorzitter secretaris penningmeester honk- en softbal petanque bestuursverkiezing voorzitter aftredend en niet herkiesbaar: Jan Melief kandidaten kunnen zich aanmelden via voorzitter@odizfrogs.nl […]