Word lid van de vriendenclub en help ODIZ de Coronacrisis door!

vriendenclub odiz frogs

Allereerst hopen we dat iedereen gezond is en blijft in deze tijd! Zoals je ongetwijfeld weet zijn door de coronacrisis alle sportparken gesloten tot en met 28 april . Dat betekent voor ODIZ Frogs dat er de afgelopen en komende weken geen inkomsten vanuit de kantine zijn. Een groot deel van onze begroting is gebaseerd op deze omzet. Helaas loopt een groot deel van de vaste lasten wel gewoon door, waarbij we uiteraard kijken of er betalingen uitgesteld of verspreid kunnen worden. Ongeacht de uitkomst hiervan wordt dit jaar ook voor ODIZ Frogs een grote uitdaging.

Maar u kunt ons steunen door lid te worden van onze vriendenclub

De vriendenclub van ODIZ Frogs heeft als doel om extra fondsen voor de club te werven. Met behulp van deze fondsen kan ODIZ Frogs blijven dromen van mooie, en kostbare, projecten die de club mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan een significante bijdrage tijdens de realisatie van onze Dome. In deze tijd kunnen we het echter goed gebruiken om het voortbestaan van ODIZ Frogs te financieren.

vriendenclub odiz frogs

U bent enthousiast maar hoe werkt het precies?

Lid van de vriendenclub wordt u al met een bijdrage vanaf €10 per jaar. Gedurende uw lidmaatschap van de vriendenclub wordt uw naam (of een alternatieve tekst naar keuze) getoond op het grote Vriendenclub bord in de ODIZ Frogs kantine. Om lid te worden vult u onderstaand formulier in of stuurt u een mailtje naar Douwe Möhring op vriendenclub@odizfrogs.nl.

Honkbal 1 ging u onlangs al voor met een bijdrage van €50!

Enorm bedankt voor uw steun en hopelijk tot snel op het veld.

Donatieformulier

Deze donatie is eenmalig; u kunt volgend jaar zelf bepalen of u lid blijft van de vriendenclub.